Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

29 jun Bok­lansering 4. september

Det er en utbredt oppfatning at kreatvitet er noe som er forbeholdt de få, at det er et talent man enten er født med eller må klare seg uten. I sin nye bok er Kjærstads hovedbudskap at vi alle er kreatve, at vi alle er født med det han kaller gunstig intelligens.

Vi har gleden av å invitere dere til Litteraturhuset 4. september kl 15-17. Da lanserer Fagbokforlaget Tronds nye bok Gunstig intelligens. Informasjon om lansering og påmelding finner du nedenfor.

Gunstig intelligens er en bok om kreative prosesser, og om hvordan organisasjoner og ledere kan legge til rette for nytenkning. Det gjennomgående eksempelet er Barcelona og noen av de enkeltpersonene og miljøene som har satt sitt preg på byen.

Trond vil selvsagt presentere stoff fra boka. Det blir i tillegg musikalsk innslag ved Slåttajazz, en duo som viser essensen av hva kreativitet er. Ved å melde deg på, får du i tillegg til boka også et eksemplar av Kaos og kosmos av Steinar Bjartveit og Trond Kjærstad, en komplementær bok til Gunstig intelligens.

Trykk her for å se invitasjonen
Trykk her for å melde deg på