Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

Lederseminar i Firenze 23. – 26. mai 2018

02 des Lederseminar i Firenze 23. – 26. mai 2018

DU INVITERES HERVED TIL ET SEMINAR SOM AVSLØRER HEMMELIGHETEN BAK DEN EKSPLOSIVE SKAPERKRAFTEN OG RESULTATOPPNÅELSEN I RENESSANSEN I FIRENZE!

Nettverket har talt og det ble meldt størst interesse for lederseminaret i Firenze. Du inviteres herved til et seminar som avslører hemmeligheten bak den eksplosive skaperkraften og resultatoppnåelsen i renessansen i Firenze! Dette er seminaret som anses som ”indrefileten” i våre konsepter, og har blitt gjennomført mange ganger med svært gode tilbakemeldinger. Vi vil bli bedre kjent med blant annet Lorenzo de Medici, Michelangelo, Machiavelli og Dante, hvor hver av de tilfører innsikt, smarte grep og klokskap i lederrollen. Deres liv kobles i kjent stil med lederteori, psykologi og filosofi, og det hele skjer mens vi beveger oss rundt og tar inn de inspirerende omgivelsene i Firenze og Toscana!

Hva er det med Firenze?
Renessansen handler om vekst. Om utvikling, om mangfold, innovasjoner og makt – og ikke minst refleksjoner over makt og maktens skyggesider. Mennesket plikter å bruke sitt potensial og utrette noe. Livet fordrer at vi gjør noe med det. Å realisere seg selv gjør man ved å benytte sine beste egenskaper i samspill med andre. Selvrealisering var nærmest et mål i renessansen, men det var ikke et mål i seg selv. Det var ikke noe privat. Det er ikke kun for min egen del at jeg utvikler meg. I Firenze jaktet de på storhet og på den æren som kan ligge menneskelig streben til del.

På denne måten griper renessansens menneskesyn inn i vår tid: Er det skadelig å tro på seg selv? Skal vi streve mot det gjennomsnittlige, eller skal vi tro at vi er unike og kan utrette noe? For dette bryter med alt det middelmådige og mot alt press mot gjennomsnittet i Gauss-kurven. Vår tid er stappfull av det gjennomsnittlige. Til og med avvik er standardisert og kontrollert. Firenze bryter med presset mot likheten og konformiteten. Svarene byen gir, er sterke. Det er mennesket selv som står i sentrum, og det er menneskets storhet og verdighet de slåss for. Den undertrykkende og fordømmende janteloven ville de protestert vilt mot. I denne byen vil vi finne helt andre svar på ledelse, kreativitet og forandring.

Praktisk informasjon:

  • DATO: 23. – 26. mai 2018 med mulighet for å fly ned på morgenen den 23. mai (oppstart kl 14.30), avslutningsmiddag på kvelden den 26. mai, og hjemreise den 27. mai.
  • PRIS: 14.500,- inkl. selve seminaret, kursdokumentasjon, kurslokale og kursfasiliteter, samt alle innganger/museumsbesøk. Prisen inkluderer også en heldags ekskursjon til Machiavellis hjem i Toscana (inkl lunsj), hvor han skrev det innflytelsesrike verket ”Fyrsten”. I tillegg til prisen kommer velkomstmiddag kr 450 (fire retter med drikke) og avslutningsmiddag kr 550 (fire retter med drikke).
  • Vi anbefaler deltagere å bo på B4 Hotell Astoria, hvor John Milton bodde da han skrev ”Paradise Lost” om Lucifers fall fra himmelen. Her vil enkelte forelesninger bli holdt. Hotellet er et fire stjernes hotell med en nydelig takterrasse, og ligger sentralt ved Medici kirken midt i byen. Det er mulig å selv skaffe et annet hotell, hvis du ønsker et rimeligere alternativ. Vi er behjelpelige med booking, og vår agent vil hjelpe deg med det du ønsker.

 

Last ned Invitasjon og program til ledersamling i Firenze

Meld deg på her

Vi gleder oss til å se deg i Firenze!

Med vennlig hilsen alle oss i Promethevs