Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

Om oss


Vi er et velrenommert konsulentfirma som har spesialisert oss innen lederutvikling, ledergruppeutvikling/teamutvikling og organisasjonsforandring. Vi jobber med toppledergrupper, ledergrupper, kjører utviklingsprogrammer for ledere, arrangerer storsamlinger for alle i organisasjonen, samt utfører profesjonelle utviklingssamtaler (coaching) og trening av lederferdigheter (eks retorikk).


Kjetil Eikeset

Partner

 

Tlf: +47 902 15 600
Mail: kjetil.eikeset@promethevs.no
Utdanning: Psykolog og filosof med cand.psychol og cand.philos fra Universitet i Oslo. Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI.

 

Erfaring: Organisasjonskonsulent og foreleser innen organisasjons- og lederutvikling siden 1991. Organisasjonskonsulent Orkla Borregaard og ledererfaring som organisasjonssjef Coca-Cola Drikker As. Fagansvarlig og foreleser for Handelshøyskolen BIs Executive Master of Management-program Ledelse – Makt og Mening. Har tidligere utviklet og forelest ved Executive Master programmene i Samspill & Ledelse, Consulting og Teamledelse & Lederteam.

 

LinkedIn

Trond Kjærstad

Partner

 

Tlf: +47 917 36 962
Mail: trond.kjaerstad@promethevs.no
Utdanning: Psykolog med cand.psychol fra Universitet i Oslo. Idèhistorie grunnfag.

 

Erfaring: Ledererfaring fra Telenor, konsulent innen organisasjons- og ledelsesutvikling siden 1988. Fagansvarlig og foreleser ved Executive Master of Management-programmet Teamledelse og Lederteam ved Handelshøyskolen BI. Har tidligere utviklet og forelest ved Executive Master programmene Samspill & Ledelse og Ledelse, makt & mening.

 

LinkedIn

Frank Jørstad

Partner/ daglig leder

 

Tlf: +47 913 93 163
Mail: frank.jorstad@promethevs.no
Utdanning: Skuespiller. Utdannet ved Arts Educational Drama School London og Lee Strasberg Studio London

 

Erfaring: Arbeider med lederutvikling og lederskaps retorikk i privat og offentlig næringsliv. Underviser på Forsvarets Høyskole, Handelshøyskolen BI, Krigsskolen Linnerud, Høyskolen Kristiania, Politihøyskolen

 

LinkedIn

Kunnskap er makt

Bøker vi har forfattet

Power and Dignity (2013)

Power and dignity looks on how perspectives and therories on business mangement come and go, and how new concepts are implemented while the old ones are thrown into the scrapheap or recycled in some refreshed form. Nevertheless, certain aspects constantly recur, and the authors will take a closer look at those perspectives that have survived the test of time.

 

By Steinar Bjartveit and Kjetil Eikeset.

Read sampleBuy
Makt og Verdighet (2008)

Bokens innhold befinner seg i skjæringspunktet mellom ledelse, filosofi og psykologi. Inspirasjonen er hentet fra karakterer og tankegods i renessansens Firenze, men også fra ledere og medarbeidere i norske organisasjoner som har vært med forfatterne til Firenze. Boken er rettet mot alle som ønsker å å reflektere over eget ståsted i forhold til tema som mennesker stadig vender tilbake til.

 

Forfattet av Steinar Bjartveit og Kjetil Eikeset.

Les utdragKjøp
Kaos og kosmos (1996)

Kaos og kosmos tar opp et mangfold av faktorer som bestemmer vår samhandling og dermed vår organisasjonsbygging i teori og praksis. De fleste av oss har vel opplevd at på tross av samarbeidsvilje og et felles mål, får vi konflikter og misforståelser i arbeidsliv og privatliv, uten at vi helt forstår hvorfor og hvordan. Det finnes nok av forslag til forklaringer som maktkamp, manglende åpenhet eller ren vrangvilje. Vi mener at disse forklaringene er for enkle.

 

Denne boken gir et annet og mer plausibelt svar. Det er våre virklighetsoppfatninger som varierer og gir oss kommunikasjonsproblemer. Skal vi forstå hvordan vi samhandler, må vi gå bakenfor og se på vår egen og andres verdensanskuelser, verdier og vektlegging av verdiene. Dette er ikke bare enkelt.

 

Det som gjør denne boken så fascinerende er ikke raske løsninger, men perspektivet den gir på menneskelig samhandling.

 

Forfattet av Steinar Bjartveit og Trond Kjærstad

Les utdragKjøp
Roma VIctrix (2012)

Roma Victrix er en praktbok om ledelse i Romas storhetstid. Forfatterne viser gjennom tekst og bilder hvordan meningsdannelse, kultur og historiefortelling ikke bare preget Roma, men også er en viktig del av moderne lederskap og organisering. Roma Victrix er en annerledes bok, som vil inspirere både ledere og medarbeidere til å bruke sin egen historie i lederrollen eller i utøvelsen av jobben.

 

Forfattet av Steinar Bjartveit, Kjetil Eikeset og Trond Kjærstad.

Les utdragKjøp
Gunstig Intelligens (2018)

Det finnes en utbredt oppfatning om at kreativitet er noe som er forbeholdt de få, at det er et talent man enten er født med eller må klare seg uten. Denne boka er et forsøk på å tilbakevise dette. Hovedbudskapet er at vi tvert i mot alle er kreative, at vi alle er født med gunstig intelligens. Boka går tett inn på tre personer – Pablo Picasso, Antoni Gaudí og Salvador Dalí – der Barcelona er fellesnevneren som knytter dem sammen.

 

Forfattet av Trond Kjærstad

Kjøp

Artikler

«Ibsens spørsmål om lederskap», Bjartveit & Eikeset, kapittel i Tjønneland, E. (red): Henrik Ibsens Kongsemnerne. Vidarforlaget, 2020