Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

Kurs i historiefortelling og delingskompetanse!

Talerstol_illustrasjon

Retorikktrening

Åpent kurs i retorikk – 2 moduler – Oslo
Hvorfor ikke dele den kunnskapen du har?


Ønsker du å bli bedre å fortelle og dele kunnskap?
Ønsker du å få sterkere gjennomslagskraft med dine argumenter og ideer?
Ønsker du å inspirere og motivere menneskene rundt deg?

 

Da er dette kurset for deg! Gjennom å arbeide med skuespillerkunst metodikk får du muligheten til å utvikle deg til en virkelig dyktig formidler. Skuespillere har i 3000 år drillet på ferdigheter i å berøre, begeistre og bevege mennesker. Nå har du sjansen å lære dette. Dette kurset gir praktisk innsikt og trening i talekunstens hemmeligheter. Dagens organisasjoner er høykompetente, ledere og medarbeidere sitter inne med ferdigheter og kunnskap som bør deles internt og eksternt. Dette kurset vi styrke deg i å dele din kunnskap på en motiverende, presis og troverdig måte. Kursdagen vil gi deg og din organisasjon gjennomslagskraft for det du brenner for. Gjennom å dele og fortelle.

På dette kurset vil du:

 

 • Få innsikt og kunnskap om effektiv formidlingskunst
 • Utforske hvordan du blir mer autentisk og troverdig som formidler
 • Få trening i å formidle helhetlig og effektivt med hjerte, kropp og sinn
 • Lære klassisk stemmetrening
 • Øke din evne til å motivere og få gjennomslagskraft
 • Lære å takle stressende situasjoner

 

Kurset pågår i desember, og inneholder en variasjon mellom faglige innspill, demonstrasjoner, arbeid i smågrupper og trening på fremføring. Dersom du opplever stress i formidlingssituasjoner er dette det rette stedet å trene, i et trygt miljø. Dersom du ønsker å forbedre de ferdigheter du allerede har, hvorfor ikke lære av en ekspert som i utdannelsen og yrkesutøvelsen er drillet på formidlingskunst.

Meld deg på

  Kursinfo


  Sted:
  Oslo

  Tidspunkt: Desember 2019
  Varighet: 2 timer/modul
  Pris: 8.200,-
  Kapasitet: Max 30 stk.

   

  Påmeldingen er bindene. Om du ønsker mer informasjon, ta kontakt med Frank på e-post (frank@promethevs.no) eller telefon 913 93 163.