Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

Barcelona – Innovasjon og evne til å forandre

Barcelona

Innovasjon og evne til å forandre

Et av menneskets fremste kjennetegn er trangen til å repetere hva det allerede kan.

Desto viktigere er det å la seg inspirere av unntakene, de som evner å se verden på en forfriskende annerledes måte. De ser med øyne som ikke er underlagt vanens herredømme, tilsynelatende befridd fra hjernens autopilot. Med slike personer som inspirasjon bør noen og enhver kunne hente fram originalitet og nytenkning. For det er det mest forbløffende av alt: Alle er i bunn og grunn kreative.

 

I Barcelona finner vi sporene etter mange foregangsskikkelser innen kunst og kultur. Alle har satt sitt preg på byen, og ikke minst, på mentaliteten. De har elsket denne byen; kunstnere og antifascister, gjøglere og sjarlataner, arkitekter og forfattere. Alle har kommet for å la seg inspirere og fascinere. Og aldri har byen skuffet dem.

 

Byen Barcelona er rammen rundt et seminar som utfordrer ens personlige sannheter. Du gis muligheten til å utforske dine egne reaksjonsmønstre. Ledere blir inspirert til å tenke annerledes og se nytt på egen organisasjon. Barcelona har vært åpen for de utroligste påfunn. Derfor kan den også fortelle mye om hvordan du skal organisere og lede kreative prosesser.

Aktuelle temaer

Gruppearbeid hvor fastlåste oppfatninger tines som aprilsnø

Det beste akademia kan tilby av teorier om hvorfor vi mennesker er vanskelige å endre – og hvordan vi likevel har alle ressurser som trengs for endring

Perspektivering er mennesket på sitt beste, og det finnes alltid nye perspektiver

Ingenting er hva det må være hvis grunnleggende antagelser er noe vi selv har skapt

Utstrakt bruk av klargjørende eksempler gjennom byvandringer og foredrag

Konkrete strategier for å anvende erfaringene i den daglige ledergjerning

Se vår generelle brosjyre om Barcelona
Invitasjon til seminar i Barcelona 10. - 13. oktober 2018
barcelona