Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

London – Kommunikasjonstrening i Shakespeares ånd!

London

Kommunikasjonstrening i Shakespeares ånd!

Shakespeare var en icenesetter av relasjoner og menneskelige drama. Hans innsikt I menneskets psyke er så dyptgående at han blir kalt for Guds lillebror.

Hans genialitet har inspirert en hel verden, inkludert vår egen Henrik Ibsen. Hans skuespill inneholder flere lag med innsikt, som gir oss en unik inngangsport til moderne kommunikasjonsteori relevant for ledere.

 

Kommunikasjon omtales av mange som selve kjernen i lederskap. Det nytter ikke å gi retning, dersom du ikke når frem til dine medarbeidere og behersker det komplekse landskapet av mellommenneskelig samspill. På dette seminaret benytter vi skuespillerkunsten som en leken inngang til å å utforske og bli klokere på kommunikasjon og samspill. Vi beveger oss i Shakespeares fotspor og benytter blant annet hans stamsted ”George Inn”, og hans eget teater ”The Globe”, som vår treningsarena. Gjennom økt forståelse og praktisk trening vil du som leder oppleve at du blir bedre rustet til å håndtere det mellommenneskelige landskapet, og kommunisere godt selv i vanskelige situasjoner. Med fremveksten av kunnskapsmedarbeideren er det blitt helt nødvendig  å mestre kunsten å skape ”den gode samtalen”, og bringe fram det beste i sine medarbeidere og kolleger. Ingenting slår et dypdykk i Shakespeares dramatiske verker for å utforske dette landskapet!

Aktuelle tema

Forståelse av samspill og det kommunikative landskapet

Hvilke mentale modeller har vi med oss inn i samtaler?

Hva kan være en farbar vei, selv i et landskap med utallig skjær i sjøen?

Trening i kommunikative ferdigheter, spesielt i vanskelige situasjoner

Kunsten å utforske og lytte når du er uenig

Egen tydelighet i en vanskelig samtale

Kroppsspråkets effekt på en selv og andre

 

Vi kan love deg et seminar hvor du går hjem med mange nye oppdagelser omkring din og andres evne til å kommunisere godt – og med økt innsikt i og kjærlighet til verdens største dramatiker; William Shakespeare.

Tower-Bridge-