Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Mimesis

Hva kan du som leder lære av kunsten og verdensdramatikken?

Lederrollen er kanskje den rollen flest mennesker har en mening om. En leder hylles for handlekraft og kloke valg, og slaktes for å virke veik og for å ta gale beslutninger.

 

I møte med kjente klassikere fra verdensdramatikken får du verdifull kunnskap om kunst, kultur og historie. Du får brynet deg på utfordringer og vanskelige valg ledere til alle tider har stått overfor. Skuespillere har alltid satt opp et speil for ledere, og skapt en verden ledere kan bryne seg på. I moderne lederteorier finner vi masse spor av klassiske perspektiver og problemstillinger ledere har stått i og brynt seg på. I Mimesis får du alt dette på et fat.

 

Med deg på laget har du stjerneskuespillere som Kåre Conradi og Ellen Horn fra Nationaltheatret og oss lederutviklerne i Promethevs. MIMESIS er et utviklingsprogram som gir toppledere kunnskap og en annerledes innfallsvinkel til ledelsesfaget. Hvem møter du til duell? Ibsens fanatiske Brand, Dickens forherdede Scrooge – eller Henry V, den store engelske heltekongen?

MIMESIS er ikke likt noe annet lederkurs. Det å delta på Mimesis er en verdifull investering du gjør for å utvikle din menneskelige og kulturelle kapital, slik at du kan spille ut potensialet i lederrollen fullt og helt. Ikke stykkevis og delt. Sammen med andre ledere får du et sterkt nettverk og en unik arena for læring og refleksjon i lederrollen.

 

For meg handlet Mimesis om å forstå sin egen (u)tilstrekkelighet – en forståelse som har gitt meg økt selvinnsikt, noe som er avgjørende for godt lederskap. Målet i mitt liv er å bli så klok som mulig og Mimesis har bidratt sterkt i denne retning.

Morten Dæhlien, leder (dekan) for det matematisk-naturvitenskaplige fakultetet ved Universitetet i Oslo

mimesis