Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

Et lite utvalg

Våre referanser

Vi fokuserer på utvikling av ledere, ikke administratorer. Vi utvikler handlekraftige robuste ledere som våger å operere i komplekse og vanskelige situasjoner. Vi utvikler ledere som strever for et større gode enn eget karriereløp, ledere som forstår verdien av samspill med andre. Og gjennom slike ledere – forteller teori, forskning og erfaring – oppnår man resultater.

Våre klienter

Framhevet

Vi har samarbeidet med Promethevs på flere områder i mange år. Det har vi gjort fordi vi mener at de er de aller beste i Norge på strategi, prosesser og lederutvikling.

Sissel Karlsen, gavesjef i Sparebankstiftelsen DNB

Vi har hatt gleden av å jobbe med Promethevs over lengre tid. Sammen med Kjetil Eikeset har vi utviklet lederprogrammer både for kunder og ansatte. Kjetil Eikeset har en fantastisk tilstedeværelse og formidlingsevne. Personlig verdsetter jeg høyest hans brennende engasjement for den enkelte deltager, noe som alltid gir refleksjoner, endringer og utvikling for den enkelte. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Håkon Hansen, Konserndirektør, Wealth Management DNB

Våre klienter

Referanser

Et lite utvalg

Våre kunder