Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

Samarbeidsprosjekter vi er stolte av

Dannelsesprogrammet

Sparebankstiftelsen DNB har med Dannelsesprogrammet ambisjoner om å videreutvikle de beste ledertalentene i idrett, kultur, frivillig sektor og ulike humanitære organisasjoner og foreninger. Målet er å styrke det sivile samfunnet ved en bevisst og målrettet satsing på enkeltpersoner som bidrar utover seg selv.

dannelse
skole

Renessanse for skoleelever

Promethevs samarbeider med Utdanningsetaten i Oslo om et sommerkurs i Lucca, Italia, for elever i Osloskolen i videregående opplæring, første og andre klasse. Italia er humanismens vugge, og kursinnholdet er forankret i renessansen. Elevene skal ha utvist engasjement på egen skole, og være et godt forbilde for sine medelever.

Mimesis

Mimesis er en utviklingsreise for ledere utenom det vanlige! Det er et samarbeid mellom Nationaltheatret og lederutviklingsfirmaet Promethevs. Gjennom fem samlinger jobber du med Promethevs’ konsulenter og Nationaltheatrets beste skuespillere og kan utforske deg selv og vokse i lederrollen. Kanskje møter du deg selv i døra gjennom Ibsens kongstanke eller Eidsvolls menn? Hva oppdager du om deg selv i møtet med Scrooge, Elizabeth I eller Henry V? Du kan hente vekst gjennom skuespillerkunstens unike retoriske ferdigheter, eller inspirasjon i lederrollen og som menneske i Ibsens fotspor i Roma, Amalfi og Sorrento. Mulighetene for læring og utvikling er kjernen i Mimesis.

mimesis