Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

Samarbeidspartnere og prosjekter

Dannelsesprogrammet

Sparebankstiftelsen DNB har med Dannelsesprogrammet ambisjoner om å videreutvikle de beste ledertalentene i idrett, kultur, frivillig sektor og ulike humanitære organisasjoner og foreninger. Målet er å styrke det sivile samfunnet ved en bevisst og målrettet satsing på enkeltpersoner som bidrar utover seg selv.

dannelse

Sikt-konferansen 2019

SIKT er en årlig konferanse initiert av H.K.H. Kronprins Haakon. Formålet er å skape et møtested for unge ledere og talent mellom 20 og 40 år. Deltakerne kommer fra ulike sektorer, og fra hele landet. På SIKT kan deltakerne lære av hverandre, teste ut ideer og diskutere felles utfordringer og muligheter i framtidens Norge. SIKT2019 ble arrangert i Innlandet, på Lillehammer 28.-29. oktober. Tema var Verdiskaping – både i form av økonomiske verdier, men også i betydningen av verdiene vi står for.

 

Sikt-konferansen 2019

Renessanse for skoleelever

Promethevs samarbeider med skoleetater om et sommerkurs for elever i videregående opplæring, første og andre år. Italia er humanismens vugge, og kursinnholdet er forankret i renessansen. Elevene skal ha utvist engasjement på egen skole, og være et godt forbilde for sine medelever.

skole
mimesis

Mimesis

Mimesis er en utviklingsreise for ledere utenom det vanlige! Det er et samarbeid mellom Nationaltheatret og lederutviklingsfirmaet Promethevs. Gjennom fem samlinger jobber du med Promethevs’ konsulenter og Nationaltheatrets beste skuespillere og kan utforske deg selv og vokse i lederrollen. Kanskje møter du deg selv i døra gjennom Ibsens kongstanke eller Eidsvolls menn? Hva oppdager du om deg selv i møtet med Scrooge, Elizabeth I eller Henry V? Du kan hente vekst gjennom skuespillerkunstens unike retoriske ferdigheter, eller inspirasjon i lederrollen og som menneske i Ibsens fotspor i Roma, Amalfi og Sorrento. Mulighetene for læring og utvikling er kjernen i Mimesis.