Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

Seminar i Barcelona 10. – 13. oktober 2018

04 mai Seminar i Barcelona 10. – 13. oktober 2018

SE VERDEN MED NYE ØYNE! DU INVITERES HERVED TIL KREATIVITETSSEMINAR I BARCELONA 10. – 13. OKTOBER 2018

I september kommer Trond med bok om kreativitet med utgangspunkt i Barcelona og Katalonia, og vi synes derfor det er på sin plass med et seminar for dere i byen som selv fremstiller seg som et nytenkningens senter, både innen kunst, akademia og næringsliv. Nytenkning er visstnok den nye oljen. I det nye århundret, hvor all ting endres så fort, er vinnerne de organisasjonene som klarer å tenke utenfor boksen, å skape det vi ikke visste vi trengte, det som gjør at kunder eller brukere omfavner oss, og hvor vinneren tar alt. Den som kunne være mer kreativ! Det er lett å tenke at kreativitet ikke handler om oss «vanlige» mennesker. Virkelig nytenkning virker å være forbeholdt de få utvalgte, ofte rare individene som skaper ting verden aldri før har sett. Vi andre har nok med å følge rutinene i hverdagen, nytenkning setter vi bort til dertil egnede avdelinger eller byråer. Men slik er det jo ikke! Vi har alle fått kreativitetens gave – ja, vi er den eneste virkelig kreative arten på Jorden. Det er bare det at vi har en minst like velutviklet evne til vanetenkning. Alle kan riste av seg noe av trangen til å repetere det vi allerede vet, og få steder er mer velegnet enn Barcelona. Her skal vi følge kreative ledestjerner som Gaudi, Picasso og Dalí, enkeltpersoner som kan inspirere oss til å hente frem mer av vår iboende kreative kraft. Nytenkning er ikke en egenskap, men en teknikk. Og det er ikke noe mystisk hokus pokus. Bli med til Katalonia og lær knepene!

Praktisk informasjon:

  • DATO: 10. – 13. oktober 2018 med mulighet for å fly ned på morgenen den 10. oktober (oppstart kl 14.00), avslutningsmiddag på kvelden den 13. oktober, og hjemreise den 14. oktober.
  • Seminaret over fire dager koster kr. 17.500. Dette inkluderer selve seminaret, kursdokumentasjon, kurslokale og kursfasiliteter, velkomst- og avslutningsmiddag samt alle innganger/museumsbesøk. Den enkelte må selv dekke kostnadene for fly og hotell. Vi er behjelpelige med booking, og vår agent vil hjelpe deg med det du ønsker.

 

Last ned Invitasjon og program til kreativitetsseminar i Barcelona

Meld deg på her

Vi gleder oss til å se deg i Barcelona!

Med vennlig hilsen alle oss i Promethevs