Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

Seminar i Roma – fortellingens kraft

01 apr Seminar i Roma – fortellingens kraft

Mange av dere har etterspurt Roma, og nå er tiden inne. Dette seminaret er blant våre mest populære seminarer. Faglig er perspektivet narrativ ledelse, med særlig vekt på evnen til formidle de grunnleggende verdiene i ditt lederskap, levd ut i eget liv. Seminaret vil derfor ha stor praktisk relevans for både jobb og ståsted som leder/ medarbeider.

At det foregår i Roma er selvsagt ikke tilfeldig. Her har de vært; Byron, Keats og Shelley, Ibsen og De har reist for, med Goethes ord, å ”finne det midtpunkt et uimotståelig behov trakk meg mot”. Vi skal sammenligne oss med en tid som var et arnested for store ledere, ikke fordi de var født med sølvskje i munnen, men fordi de hadde lært seg en realpolitisk lekse om hva som virker i ledelse. Disse lederne skrives det fremdeles bøker om for dagens ledere, og vi vil se at det de lærte seg er i forbløffende overensstemmelse med hva moderne teorier om ledelse forteller. Her sto sterke fortellinger mot hverandre. Vinner var ikke nødvendigvis den sterkeste; det var den sterkeste fortellingen som vant. I vår sammenligning vil vi også finne nye og annerledes svar på aktuelle problemstillinger i vår tid. Antikkens Roma er et skattkammer for ledere. Her finnes sannheter som har overlevd i 2000 år, men som i dag kan bli glemt i overfloden av døgnflueaktige management-teorier.

Vedlagt finner du en brosjyre som forteller nærmere om seminaret. Du kan også lese mer om seminaret og oss på vår nettside www.promethevs.no. Og selvsagt finner du ytterligere å lese i boka vår, Roma Victrix!

 

Her er de praktiske detaljene:

Seminaret finner sted i Roma 9-12 juni 2016. Kursholdere er Kjetil Eikeset og Trond Kjærstad. Vi starter seminaret på Hotel Ponte Sisto, rett ved Campo dei Fiori, torsdag 9. Juni kl 1400.

Inkludert i deltageravgift på kr 16 500,- er: Selve seminaret på 4 dager, med kursdokumentasjon, alle innganger, egen guide og whispers. Halv dags ekskursjon til Hadrians Villa med middag på kvelden. I tillegg kommer velkomstmiddag og lunsj siste dag på 800,- NOK.

Vår reiseoperatør Culturelink v/Rønnaug Eike hjelper deg også med hotell og fly om du ønsker det: ronnaug@culturelink.no

Vi har allerede reservert 20 rom på Hotell Ponte Sisto til kostpris. På grunn av store svingninger i eurokurs legger vi dette så lavt som overhodet mulig.

Påmelding skjer til kjetil.eikeset@bande.no. Husk å angi full fakturaadresse og mail vi kan kontakte deg på.

Vi gleder oss veldig til å møte dere i Roma til sommeren!