Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

 

07 apr Velkommen til Mimesis

– Et banebrytende ledelseskonsept i samarbeid med Nationaltheatret

Vi har gledet oss stort til å invitere dere alle inn i det flotte samarbeidet vi har med Nationaltheatret! Vi har alltid drømt om å ta vår tenkning enda et hakk videre, og med Mimesis har vi skapt et banebrytende nytt konsept som integrerer det beste fra ledelsesfeltet med skuespillerkunsten!

Mimesis lederprogram er et samarbeid mellom Nationaltheatret og oss i Promethevs. Gjennom fem samlinger jobber du med alle oss og Nationaltheatrets beste skuespillere og kan utforske deg selv og vokse i lederrollen. Dette er andre gang vi kjører programmet, og vi gleder oss til å videreføre opplegget etter en vellykket første runde.

Mimesis er et lederprogram som også tilbys Nationaltheatrets kontakter, men vi har holdt av plasser spesielt for dere! Det er totalt 20 plasser på programmet, så vær rask med å melde deg på.

Hilsen Trond, Mariann, Frank og Kjetil

Trykk her for mer informasjon om Mimesis